Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Squash med provensalsk fyllning
Foto: TV4
Squash med provensalsk fyllning
Betyg: 4 av 5 (3 röster)
3
Spara
Av:
Köket.se
13
ingredienser
Fest
Ingredienser
portioner
1 zucchini
Fyllning:
1 gul lök, i små klyftor
3 tomater, skållade och skalade
150 g lammfärs
1 msk olivolja
1 klyfta vitlök, pressad
1 krm timjan
1 tsk rosmarin
1-2 msk ströbröd
0,5 dl persilja, hackad
ost, riven
salt
svartpeppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Sätt ugnen på 225°. Dela squashen på längden. Gröp ur kärnorna. Salta över och lägg dem upp och ned på papper 20 min.
Torka av saltet. Lägg squashen i ugnsform.
Fräs färsen i olja och smula den. Blanda med övriga ingredienser utom ströbröd ost och koka sakta 15 min.
Fyll squashen, strö på ost och ströbröd och gratinera ca 20 min.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut