Spaghetti med salsiccia, vitlök och citron

Spaghetti med salsiccia, vitlök och citron

11 ingredienser

20 min

Lägg ägg av vad gott! Imponera på gästerna med den här lyxiga pastarätten redan nu ikväll. Pastan får mycket smak av salsiccia, vitlök och citron samt en extra boost av kycklingfonden.

Vi rekommenderar Bong Touch of Taste Kycklingfond
ToT kycklingfond produkt

Vi rekommenderar Bong Touch of Taste Kycklingfond

Fonden förstärker smaken av kyckling och passar utmärkt i soppor, såser och grytor.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 4 port spaghetti
  • 4 msk olivolja
  • 150 g körsbärstomater
  • 200 g salsicciafärs
  • 1 citron, finrivet skal och pressad juice
  • 1 msk vitlök, finhackad
  • 1 dl lök, finhackad
  • 4 blad svartkål, strimlade
  • 2 tsk Bong Touch of Taste Kycklingfond
  • 2 dl färsk bladpersilja, hackad
  • 50 g parmesanost, riven

Gör så här

  1. Koka pastan al dente och låt den rinna av (spara 1 dl kokvatten).
  2. Stek salciccan i oljan till en smulig färs.
  3. Tillsätt tomater, svartkål, lök och vitlök och låt det steka ytterligare några minuter.
  4. Tillsätt citron, fond och kokvatten, rör i pastan tillsammans med parmesan och persilja.
  5. Smaka av med salt, svartpeppar och fond.
TIPS!
Fler tips!
Halloumi stroganoff Touch of Taste

Fler tips!

Här hittar du fler goda recept

Läs mer