Snittar med brie och karamelliserad lök

Snittar med brie och karamelliserad lök

8 ingredienser

25 min

Spröda Surdegskex med krämig brie och söt karamelliserad lök. En riktig vinnare att servera till glöggminglet, julbuffén eller till kräftskivan.

Göteborgs Utvalda surdeg
Göteborgs Utvalda Surdegskex

Göteborgs Utvalda surdeg

Ett krispigt kex med perfekt balans mellan mild surdegssmak och sälta från havssalt.

Läs mer

Ingredienser

  • 1 förp Göteborgs Utvalda Surdeg
  • 200 g brieost
  • 2 gula lökar
  • smör, att steka i
  • 0,5 msk strösocker
  • salt
  • peppar
  • färsk timjan

Gör så här

  1. Skala och skiva löken. Stek löken i smör på låg värme tills den mjuknat och har fått färg, ca 15-20 minuter.
  2. Höj värmen lite och tillsätt socker för att låta löken karamelliseras. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg ut kexen på ett uppläggningsfat. Montera snittarna med skivor av brie och den karamelliserade löken. Garnera med färsk timjan oh njut!
TIPS!
Fler tips!
Kexsticks med rom och smetana Göteborgs Utvalda

Fler tips!

Här hittar du fler inspirerande tips och recept från Göteborgs Utvalda

Läs mer