Snabb kycklinggryta med dijon och dragon
Snabb kycklinggryta med dijon och dragon
10 ingredienser
25 min
En busenkel kycklinggryta med dijonsenap och dragon. En perfekt vardagsmiddag för hela familjen som kräver minimal insats.
Se Zeina Mourtada laga receptet

Ingredienser
- 500 g kycklingfärs
- 1 gul lök
- 4 dl vispgrädde
- 2 msk dijonsenap
- 2 msk färsk dragon, finhackad
- 65 g babyspenat
- salt
- peppar
- olja, till stekning
Till servering
- 4 port ris
Gör så här
- Skala och finhacka löken. Fräs löken i olja i en gryta tills den fått lite färg.
- Tillsätt kycklingfärsen och stek några minuter.
- Finhacka dragonen.
- Häll i grädde, dijonsenap och dragon. Låt småkoka ca 15 minuter.
- Ta grytan från värmen och vänd i spenaten. Smaka av med salt och peppar.
- Servera grytan med ris.