Snabb kycklinggryta med dijon och dragon

koket.se
Snabb kycklinggryta med dijon och dragon
Foto: TV4
Zeina Mourtada
Zeina Mourtada

Snabb kycklinggryta med dijon och dragon

10 ingredienser

25 min

En busenkel kycklinggryta med dijonsenap och dragon. En perfekt vardagsmiddag för hela familjen som kräver minimal insats.

Ingredienser

portioner
  • 500 g kycklingfärs
  • 1 gul lök
  • 4 dl vispgrädde
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 msk färsk dragon, finhackad
  • 65 g babyspenat
  • salt
  • peppar
  • olja, till stekning

Till servering

  • 4 port ris

Gör så här

  1. Skala och finhacka löken. Fräs löken i olja i en gryta tills den fått lite färg.
  2. Tillsätt kycklingfärsen och stek några minuter.
  3. Finhacka dragonen.
  4. Häll i grädde, dijonsenap och dragon. Låt småkoka ca 15 minuter.
  5. Ta grytan från värmen och vänd i spenaten. Smaka av med salt och peppar.
  6. Servera grytan med ris.