Kycklingtacos där färsen läggs på tortillabröd och sedan steks till smashade tacos. Sen får de smak av den klassiska caesarsalladen med den goda dressingen och krispig sallad. Lekfull middag som lättast äts med händerna.
Tillaga pommes chips enligt anvisning på förpackningen.
Börja med att blanda ihop alla ingredienser till caesardressingen i en skål. Smaka av med salt och peppar. Ställ i kylen medan du förbereder resten av rätten.
Krydda kycklingfärsen med salt, peppar, vitlökspulver, paprikapulver. Dela upp färsen i 8 bollar à 60 g. Placera varje boll på ett tortillabröd. Tryck ut färsen tunt över hela brödet så att det blir en jämn yta.
Hetta upp lite rapsolja i en stekpanna. Lägg ner tacosen med kycklingsidan nedåt och stek i ca 3–4 minuter tills färsen fått en fin stekyta. Vänd och stek brödsidan i ungefär 1 minut tills den blir lätt krispig.
När alla tacos är färdiga, toppa dem med strimlad romansallad och hyvlad parmesan. Ringla över generöst med caesardressing.
Servera i korgar tillsammans med pommes chips och en extra skål med caesardressing vid sidan om.