I samarbete med PAUL OCH THOM

Serranochips med dipp

5 röster
20 m
4-6
Serranochips med dipp
Foto: Köket
20 m
4-6

Du behöver

  • 2 förp Paul&Thom Serrano
  • 0,5 burk Paul&Thom färskostfyllda pepperballs
  • 1 dl crème fraiche

Gör så här

  1. Gör serranochipsen i antingen ugnen eller i micro.
  2. Ugn
    Sätt ugnen på 200 grader. Lägg ut serranoskivorna på en klädd plåt och låt torka i ugnen i ca 8-10 minuter. Låt svalna och servera med pepperballs-dippen.
  3. Micro
    Lägg ut skinkan på hushållspapper på en tallrik och torka i micron i omgångar. Kör full effekt men ha koll på dem hela tiden. Låt svalna och servera med pepperballs-dippen.
  4. Dipp
    Mixa färskostfyllda pepperballs med crème fraiche i antingen en matberedare eller med hjälp av en stavmixer. Servera till serranochipsen.
3 april 2018

Fler goda recept