I samarbete med Ingelsta Kalkon

Senapsgriljerad kalkonskinka

3 röster
15 m
Ingelsta kalkon griljerad kalkonskinka
Foto: Ingelsta kalkon

Vill du prova nytt men ändå inte bryta traditioner? Då är det här receptet något för dig! Byt ut julskinkan mot detta himmelskt goda recept på kalkonskinka, griljerat med senap och ströbröd.

Visa mer
15 m

Du behöver

  • 1 kokt julskinka av kalkon eller julkalkon av kalkonbröst
  • 1 dl mild senap
  • 1 msk strösocker
  • 1 äggula
  • 1 msk ströbröd
  • 1 tsk ströbröd att strö över

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Lägg julskinka av kalkon på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Blanda senap, äggula, strösocker och ströbröd i en skål. Bred blandningen över julskinkan och strö över ströbröd.
  3. Ställ in julskinkan mitt i ugnen i ca 10 minuter. Ta ut, låt kallna och skiva upp.
8 december 2017
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept