I samarbete med Ingelsta Kalkon

Senapsgriljerad kalkonskinka

Ingelsta kalkon griljerad kalkonskinka
Foto: Ingelsta kalkon

Vill du prova nytt men ändå inte bryta traditioner? Då är det här receptet något för dig! Byt ut julskinkan mot detta himmelskt goda recept på kalkonskinka, griljerat med senap och ströbröd.

8 december 2017
15 m

Du behöver

  • 1 st kokt julskinka av kalkon eller julkalkon av kalkonbröst
  • 1 dl mild senap
  • 1 msk strösocker
  • 1 st äggula
  • 1 msk ströbröd
  • 1 tsk ströbröd att strö över

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Lägg julskinka av kalkon på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Blanda senap, äggula, strösocker och ströbröd i en skål. Bred blandningen över julskinkan och strö över ströbröd.
  3. Ställ in julskinkan mitt i ugnen i ca 10 minuter. Ta ut, låt kallna och skiva upp.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Ingelsta Kalkon

Visa alla recept från Ingelsta Kalkon