När du steker kycklinglevern tänk på att inte steka för länge,
då blir levern torr.
Visa mer
4
4 portioner
Du behöver
400 g kycklinglever
1 msk smör
0,5 krm salt
0,5 krm vitpeppar, malen
1 förp bacon
blandade salladsblad
1 paprika, gul
Dressing:
3 dl gräddfil
2 msk ost, riven
2 msk pepparrot, riven
2 msk kapris
Gör så här
Blanda samman ingredienserna till dressingen och ställ kallt till servering.
Stek levern i smör i ca 3 minuter. Den ska fortfarande vara rosa i mitten. Krydda med salt och peppar. Strimla baconet, lägg det i kall panna och hetta upp. Stek baconet knaprigt och låt rinna av på hushållspapper.
Ansa och skölj sallaten, riv och lägg i en salladsskål. Strimla paprikan och lägg på. Toppa med lever och bacon. Servera dressingen till salladen.