Rostbiff med mimosasallad

Rostbiff med mimosasallad
Foto: TV4
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Rostbiff med mimosasallad

7 ingredienser

Att göra strutar eller rullar med mimosafyllning är ett perfekt sätt att servera till många. Tärna ner lite kokt potatis eller blekselleri i salladen om ni inte vill ha den så fruktig.

Ingredienser

portioner
  • 16 tunna skivor färdig rostbiff

Fyllning:

  • 1 förp fruktcocktail [ca 800 g]
  • 0,5 gurka, finhackad
  • 1 dl kokt ris, kallt
  • 1 dl crème fraîche
  • 0,5-0,75 dl majonnäs
  • 2 tsk dijonsenap (eller en tsk curry)

Gör så här

  1. Blanda crème fraîche, majonnäs och senap eller curry i en skål. Vänd ner den väl avrunna frukten, gurkan och riset men ta först undan lite av gurkan och frukten till garnering.
  2. Lägg rostbiffskivorna två och två och forma dem till strutar. Ställ dem tätt på ett fat och fördela fyllningen i dem och garnera.