I samarbete med Zeta

Rostad sockerkaka med jordgubbar och mascarpone

30 m
4
Rostad sockerkaka med jordgubbar och mascarpone
Foto: Zeta

Har du en bit sockerkaka kvar? Rostad, tillsammans med jordgubbar, mascarpone och hallonbalsamico blir den en ljuvlig efterrätt!
För fler inspirerande recept från Zeta, klicka här!

13 december 2016
30 m
4

Du behöver

  • 1 l jordgubbar, delade
  • 1 msk florsocker
  • 2-3 msk Zeta Balsamico Hallon
  • 2-3 msk Zeta Mascarpone
  • 2 msk florsocker
  • 4 skivor sockerkaka, skuren i tärningar

Gör så här

  1. Marinera jordgubbarna i 1 msk florsocker och hallonbalsamico.
  2. Vispa marscaponeosten med 2 msk florsocker.
  3. Rosta sockerkakstärningarna i ugn på 150 grader tills de är helt torra, det tar ca 20 minuter.
  4. Lägg upp i en skål.
  5. Pudra med lite extra florsocker innan servering.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Zeta

Visa alla recept från Zeta