Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Rökt kalkonbröst med mimosasallad
Foto: TV4
Rökt kalkonbröst med mimosasallad
Betyg: 4.5 av 5 (2 röster)
2
Spara
Av:
Köket.se
12
ingredienser
Jättebra sommarmat! Kalkonen kan ersättas med rökt skinka.
Julmat
Snabbt
Vardagsmiddag
Ingredienser
portioner
1,5 kg lättrökt kalkonbröst, färdiglagat
Sallad:
1 burk fruktcocktail [ca 850 g]
750 g fryst potatis, tärnad
1 gurka, tärnad
250 g frysta ärtor
250 g frysta minimorötter
2 dl majonnäs
2 dl crème fraîche
dijonsenap
persilja, hackad
salt
svartpeppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Låt frukten rinna av. Ge potatisen ett hastigt uppkok, sila genast av vattnet. Låt kallna. Tina de frysta grönsakerna.
Blanda majonnäs och grädde. Smaka av med senap och kryddor. Vänd ner frukten och alla grönsaker. Garnera med persilja.
Skiva kalkonköttet tunt och servera med salladen.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut