Punschparfait med färska hallon

POPULÄRT
Punschparfait med färska hallon
Foto: TV4

Punschparfait med färska hallon

10

5 steg att laga

5 ingredienser

20 min + tid i frysen

En underbart god dessert i all sin enkelhet som dessutom går att förbereda helt fram till servering.

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.


Ingredienser

portioner4 portioner
  • 4 äggula
  • 2 dl strösocker
  • 0,5 dl punsch
  • 3 dl vispgrädde

Till servering

  • 2 dl färska hallon

Gör så här

  1. Vispa äggulor och socker riktigt pösigt. Sockerkornen måste vispas sönder.
  2. Häll i punschen och rör ihop.
  3. Vispa grädden hårt och blanda ner i ägg och sockersmeten.
  4. Häll upp i portionsskålar och ställ i frysen ett dygn.
  5. Ta ur skålarna ca 15 minuter innan servering och garnera med färska hallon.
TIPS!
läs mer
Sponsrat
Cervera header julmys

Så skapar du en stämningsfull jul

Tips!

Läs mer