Potatis gnocchi alla sorrentina

Potatis gnocchi alla sorrentina

7 ingredienser

20 m

Rana Potatis gnocchi

Testa Rana Potatis gnocchi till middag ikväll!

Snabbt, enkelt och supergott med färsk pasta från Giovanni Rana.

Ingredienser

portioner
  • 2 förp Rana Potatis gnocchi
  • 1 l passerade tomater
  • 1 klyfta vitlök
  • 350 g mozzarellaost, skuren i tärningar
  • 50 g parmesanost
  • basilika
  • salt (efter behov)

Gör så här

  1. Tillaga såsen genom att fräsa en vitlöksklyfta i lite olja och sedan tillsätta passerad tomat, basilika och salt.
  2. Förvärm ugnen till 200 grader. Under tiden, låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet genom durkslag.
  3. Häll Gnocchi i en ugnsform, tillsätt tomatsåsen och riven Parmigiano Reggiano parmesanost.
  4. Häll slutligen ner mozzarellatärningarna och några basilikablad.
  5. Ugnsbaka dessa Gnocchi alla sorrentina i grilläge i 5 minuter i 250 grader. Ta ut dem ur ugnen och servera dem varma och med osten ordentligt smält och ”trådig”.
TIPS!
Tips från Giovanni Rana!
Enkel halloumiburgare med picklad rödlök

Tips från Giovanni Rana!

Se fler härliga pastarecept

Läs mer