Snabbt, enkelt och supergott med färsk pasta från Giovanni Rana.
Ingredienser
2 förp Rana Potatis gnocchi
1 l passerade tomater
1 klyfta vitlök
350 g mozzarellaost, skuren i tärningar
50 g parmesanost
basilika
salt (efter behov)
Gör så här
Tillaga såsen genom att fräsa en vitlöksklyfta i lite olja och sedan tillsätta passerad tomat, basilika och salt.
Förvärm ugnen till 200 grader. Under tiden, låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet genom durkslag.
Häll Gnocchi i en ugnsform, tillsätt tomatsåsen och riven Parmigiano Reggiano parmesanost.
Häll slutligen ner mozzarellatärningarna och några basilikablad.
Ugnsbaka dessa Gnocchi alla sorrentina i grilläge i 5 minuter i 250 grader. Ta ut dem ur ugnen och servera dem varma och med osten ordentligt smält och ”trådig”.