Blanda honung, vatten och torrjäst i en bunke. Tillsätt mjölet och blanda till en slät deg.
Låt stå framme i rumstemperatur i 2 timmar. Ställ sedan in bunken i kylen över natten.
Dag 2
Ta fram polishen och tillsätt ljummet vatten och 500 g siktat vetemjöl (typ manitoba).
Kör degen i degblandaren i ca 10 minuter på låg fart, tillsätt salt de sista 2 minuterna.
Lägg degen i deglåda (eller på bänken under en bakduk) och låt den vila i 30 minuter.
Gör sedan ett “fyrslag”. Vik degen från kant till kant över sig själv 4 gånger och upprepa 3 gånger.
Forma ett bröd eller 3 baguetter och låt jäsa upp en gång till i rumstemperatur. Eller dela upp degen till bullar som väger ca 250 g styck och baka pizza. Du kan även gör pizzasnäckor/bullar enligt Martins tidigare recept.