Pesto halloumi dippers

Pesto halloumi dippers
Foto: Tv4
elles utemat
elles utemat

Pesto halloumi dippers

0

4 ingredienser

15 m

Krispig halloumi som dippas i löskokt ägg kommer snabbt bli en ny favorit att tillaga på picknicken!

Ingredienser

portioner4
  • 8 ägg (stora)
  • 200 g halloumiost
  • 4 msk pesto
  • olja (till stekning)

Gör så här

  1. Värm vatten i en kastrull och lägg i äggen. Äggen ska vara löskokta så koka dem max 6 minuter för bäst resultat.
  2. Skär halloumin i strimlor och vänd bitarna i rikligt med pesto.
  3. Värm en stekpanna, eller häll, och tillsätt olja.
  4. Stek halloumistrimlorna tills de har fått fin färg.
  5. Ta av toppen på äggen och doppa den krispiga halloumin i det krämiga ägget.