Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Kurser
Podden
Sök
visa meny för konto
Fiskfond
Fiskfond
18
Spara
Av:
Per Morberg
Från:
Nyhetsmorgon
5
ingredienser
Ett bra sätt att ta reda på fiskrester.
Ingredienser
1 kg välsköljd fiskrens
2 gula lökar
1 morot
1 stjälk stjälkselleri
0,5 purjolök
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Skär grönsakerna i 1 centimeter stora bitar.
Lägg i fiskrenset (ben, skin, huvud) och grönsakerna i en stor kastrull.
Täck upp med vatten och koka upp. Skumma av och ha i kryddorna.
Låt koka sakta i 10 minuter. Sila sedan av benen och koka ner till ca: 1 liter.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut