Vispa smör, florsocker och kakao till en krämig massa.
Blanda ner kaksmulorna och vispa tills allt gått ihop.
Lägg smeten i en spritspåse och spritsa ut längder på ca 2 cm i diameter. Lägg längderna på en bricka klädd med bakplåtspapper och sätt in i frysen. (Om du inte använder spritspåse så ställ in smeten i frysen ca 5 minuter och rulla sedan ut längderna).
Kavla ut marsipanen ca 2 mm tjock och lägg rullarna ovanpå. Rulla ihop, ett varv per rulle, och skär bort överflödig marsipan. Se till att marsipanen sluter om ordentligt.
Lägg in rullarna i kylen i ca 15 minuter.
Dela dem sedan i ca 5 cm långa bitar. Sätt in i kylen igen medan du smälter chokladen.
Smält chokladen över ett vattenbad.
Doppa ändarna på dina kalla dammsugare och låt överflödig choklad rinna av innan du lägger tillbaka dem på brickan.
Ringla lite choklad över dammsugarna med en tesked eller spritspåse. Servera direkt eller förvara i en lufttät burk i kylen.