Sätt ugnen på 125 grader. Krydda rostbiffen med salt och peppar och bryn den sedan runt om i en panna.
Sätt in biffen i ugnen och låt steka färdigt i ca 20 min. Låt vila i folie innan den skärs upp.
Strimla eller riv potatisen. Skölj den i ljummet vatten för att få bort stärkelsen och stek den sedan i oljan. Precis i slutet av stekningen tillsätter du den strimlade purjolöken och en klick smör.
Bernaisesås: Vispa äggulor och vinäger varmt över ett vattenbad. Tillsätt droppvis det varma smöret. Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite citronsaft. Tillsätt finhackad dragon.
Glaserad syltlök: Häll av spadet från löken. Bränn sockret i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt löken, skyn, ölet och lagerbladet och låt alltsammans koka ner.
Riv romansalladen grovt och lägg i en skål. Salta och peppra och droppa över lite olja.