Den ikoniska Oreo-kakan är en storfavorit att baka med.
Läs mer
Ingredienser
st
2 förp Oreo original
1 dl polkagrisar
100 g Philadelphia Original
400 g Marabou mjölkchoklad
Gör så här
Krossa Oreos fint.
Krossa polkagrisarna. Lägg undan en del till dekoration. Blanda resterande polkagrisar med Philadelphia och krossade Oreos.
Rulla smeten till bollar, ca 36 st. Ställ i frysen i 10 minuter.
Smält under tiden mjölkchokladen.
Doppa bollarna i den smälta chokladen och lägg på bakplåtspapper. Strö över resterande polkagriskross och ställt i kylen i 1 timme tills bollarna har stelnat. Håll kylda. Skriv ett fint julrim och belöna dig med en polkagrisboll!
Tips! Om du vill ha fler färger på bollarna kan du byta ut lite Marabou mjölkchoklad mot Marabou Premium 70% choklad.