Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Äppelpannacotta
Äppelpannacotta
Betyg: 4.4 av 5 (5 röster)
5
Spara
Av:
Nils Emil Ahlin
Från:
Nyhetsmorgon
8
ingredienser
Ingredienser
portioner
4 dl vispgrädde
1 dl mjölk
0,5 dl strösocker
2 gelatinblad, blötlagda i kallt vatten
0,5 dl koncentrerad äppeljuice
0,5 äpple, i små tärningar
Till garnering:
1 äpple, i små tärningar
färsk citronmeliss, hackad
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Koka upp äppeltärningarna i juicen.
Koka upp grädde, mjölk och socker. Tag från värmen. Lägg i gelatinbladen, rör om och sila.
Tillsätt äppeltärningarna och juicen och fördela i glas eller koppar. Låt stå kallt tills det stelnat.
Garnering:
Koka upp äppeltärningarna i lite sockerlag. Tillsätt citronmeliss och låt kallna.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut
Äppelpannacotta | Köket.se