Vegobullar i teriyakisås med nudlar och pak choi

Foto: köket.se
Vegobullar i teriyakisås med nudlar och pak choi
10 ingredienser
20 min
Stekta vegetariska Delikatessbullar i smakrik teriyakisås serveras med risnudlar, ugnsrostad pak choi, salladslök och sesamfrön. En lättlagad vegetarisk rätt som kommer bli en favorit!
Ingredienser
- 2 pak choi
- olja
- salt
- 4 port risnudlar
- 75 g spenat
- 1 förp Felix vegetariska Delikatessbullar
- 2 dl teriyakisås
- 2 salladslökar, skivade
- 1 limefrukt, i klyftor
- 0,5 dl sesamfrön
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Halvera pak choi. Gnid in med olja och krydda med salt. Rosta kålen i ugnen i 10-15 minuter, tills den mjuknat.
- Koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen.
- Stek Delikatessbullarna i lite olja till dem fått färg och blivit genomstekta. Slå över teriyakisåsen och låt puttra med i någon minut.
- Servera tillsammans med spenat, nudlarna och pak choi.
- Toppa med sesamfrön, skivad salladslök och en klyfta lime.
TIPS!