Vegobullar i teriyakisås med nudlar och pak choi

Felix Morotsbullar i teriyakisås med nudlar och pak choi
Foto: köket.se

Vegobullar i teriyakisås med nudlar och pak choi

19

6 steg att laga

10 ingredienser

20 m

Stekta vegetariska Delikatessbullar i smakrik teriyakisås serveras med risnudlar, ugnsrostad pak choi, salladslök och sesamfrön. En lättlagad vegetarisk rätt som kommer bli en favorit!


läs mer
Vegobullar felix produkt

Felix tipsar!

Prova Felix vegetariska Delikatessbullar till middag.

Läs mer

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 2 pak choi
  • olja
  • salt
  • 4 port risnudlar
  • 75 g spenat
  • 1 förp Felix vegetariska Delikatessbullar
  • 2 dl teriyakisås
  • 2 salladslök, skivade
  • 1 limefrukt, i klyftor
  • 0,5 dl sesamfrön

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Halvera pak choi. Gnid in med olja och krydda med salt. Rosta kålen i ugnen i 10-15 minuter, tills den mjuknat.
  3. Koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen.
  4. Stek Delikatessbullarna i lite olja till dem fått färg och blivit genomstekta. Slå över teriyakisåsen och låt puttra med i någon minut.
  5. Servera tillsammans med spenat, nudlarna och pak choi.
  6. Toppa med sesamfrön, skivad salladslök och en klyfta lime.
TIPS!
Klimatstämpel felix

Bra val med Felix!

Genom att redovisa produkters klimatavtryck vill Felix göra det lättare att välja klimatsmart mat.