Vegobullar i teriyakisås med nudlar och pak choi

Felix Morotsbullar i teriyakisås med nudlar och pak choi
Foto: köket.se

Vegobullar i teriyakisås med nudlar och pak choi

10 ingredienser

20 min

Stekta vegetariska Delikatessbullar i smakrik teriyakisås serveras med risnudlar, ugnsrostad pak choi, salladslök och sesamfrön. En lättlagad vegetarisk rätt som kommer bli en favorit!

Ingredienser

portioner
  • 2 pak choi
  • olja
  • salt
  • 4 port risnudlar
  • 75 g spenat
  • 1 förp Felix vegetariska Delikatessbullar
  • 2 dl teriyakisås
  • 2 salladslökar, skivade
  • 1 limefrukt, i klyftor
  • 0,5 dl sesamfrön

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Halvera pak choi. Gnid in med olja och krydda med salt. Rosta kålen i ugnen i 10-15 minuter, tills den mjuknat.
  3. Koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen.
  4. Stek Delikatessbullarna i lite olja till dem fått färg och blivit genomstekta. Slå över teriyakisåsen och låt puttra med i någon minut.
  5. Servera tillsammans med spenat, nudlarna och pak choi.
  6. Toppa med sesamfrön, skivad salladslök och en klyfta lime.
TIPS!