Färsk ravioli

Färsk ravioli
Foto: Tv4
Tommy Myllymäki 2016Karin Andersson
Tommy Myllymäki 2016Karin Andersson

Färsk ravioli

2

7 ingredienser

25 min

Färska ravioli med kajpsmaksatt färs och grönpepparsås.

Ingredienser

portioner4
  • 1 förp färska ravioli, gärna svampfyllda
  • 500 g blandfärs
  • 1 knippe kajp finskuren (eller ramslök)
  • 5 dl grädde
  • 1 msk grönpeppar i lag, krossad
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Blanda kajplök med färsen, salta och peppra och klicka ut den i het stekpanna med en klick smör i.
  2. Stek klickarna gyllenbruna, tillsätt grönpeppar och grädde.
  3. Låt puttra någon minut och smaksätt med salt och peppar.
  4. Koka raviolisarna mjuka i saltat vatten.
  5. Häll av vattnet och lägg i pastan i grönpepparsåsen.
  6. Sväng runt och servera med strimlad kajplök på.