Pasta med julskinka och brysselkål
Pasta med julskinka och brysselkål
7 ingredienser
15 min
Citrondoftande pasta med julskinka, brysselkål och färska örter. Gott på rester från julbordet!
Se Lisa Lemke laga receptet

Ingredienser
- 500 g tagliatelle
- 400 g skinka (använd gärna överbliven julskinka)
- 1 citron
- 1 klyfta vitlök
- 2 dl crème fraîche
- 200 g brysselkål
- En kruka färsk timjan
Gör så här
- Koka pastan i saltat vatten.
- Hacka vitlöken och fräs i en stekpanna tills den fått fin färg.
- Tärna skinka och skär brysselkålen i bitar.
- Fräs brysselkålen tillsammans med vitlöken.
- Tillsätt skinkan och fräs i några minuter.
- Tillsätt crème fraiche och riv över citronskal.
- Häll av pastan och blanda ner den i stekpannan tillsammans med såsen.
- Toppa med hackad timjan.