Renklämma med örter och pepparrot

1 röst
10 min
4
Renklämma med örter och pepparrot
Foto: TV4
10 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 400 g renkött, kallrökt, skivat
  • 1 st krispsalladshuvud
  • 1 st huvudsallad
  • 1 kruka gräslök
  • 1 näve kruspersilja
  • 1 dl majonnäs
  • 1 st citron
  • 1 st pepparrot, färsk
  • 1 påse tunnbröd

Gör så här

  1. Börja med att tvätta och slunga salladen.
  2. Bred ut majonnäs på ett tunnbröd.
  3. Lägg salladen på majonnäsen.
  4. Hacka ner örterna och strö örterna över salladen.
  5. Lägg på renköttet och riv över pepparroten.
  6. Pressa saft från en 1/4 citron över och rulla ihop.
11 maj 2011

Fler goda recept