Biffsallad
Biffsallad
12 ingredienser
Ingredienser
- 600 g biff
- 1 kruka mynta
- 1 förp färsk spenat
- 0,5 gurka, tärnad
- 1 avokado, tärnad
- 1 ask cocktailkvisttomater röda och gula, halverade
- 1 rödlök, tunna klyftor
- 1 ask hallon (eller 150 g frysta)
- 3 msk vinäger
- 3 msk olja
- svartpeppar, från pepparkvarn
- salt, att smaksätta med
Gör så här
- Skär biffen i 2 cm skivor, stek dem medium och krydda med salt och peppar.
- Låt skivorna vila i ca 10 minuter.
- Spara några hallon till garnering och mosa resten med olja och vinäger.
- Smaksätt med salt och mycket svartpeppar från kvarn.
- Blanda de skurna grönsakerna med dressingen och vänd ner mynta och spenat.
- Lägg upp i en skål, skiva biffen tunt och lägg på, toppa med hallon, lite mynta och ringla ev. lite dressing på.