Ugnsbakad röding med senaps-creme fraiche och vårsallad

Markus Aujalay 2020

Ugnsbakad röding med senaps-creme fraiche och vårsallad

10 ingredienser

Ingredienser

portioner
  • 1 röding
  • 1 förp babyspenat
  • 1 knippe dill
  • 1 förp sockerärtor
  • 1 gurka
  • 1 citron
  • 2 tsk grovkornig senap
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Salta och peppra rödingen och häll över lite smör/rapsolja. Lägg i ugnsäker form och baka i ugn på 150 grader ca 20 minuter. Skala gurkan och skiva tunt. Riv citronskal och pressa saften och häll på gurkan. Koka sockerärtorna i saltat vatten 2 minuter och kyl snabbt. Blanda med gurka, spenat, dill och smaka av med salt, peppar och lite olivolja. Blanda senap och creme fraiche och smaka av med salt och peppar.