Sätt ugnen på 160 grader varmluft (175 grader vanlig ugn). Klä en springform, ca 18-20 cm i diameter, med bakplåtspapper i botten och längs kanterna.
Bryn smöret tills det är brunt och doftar lite nötigt. Häll över i en bunke och sätt in det i kylen för att stelna tills det blir mjukt och visp-bart.
Vispa smöret i 2-3 minuter, tillsätt sockret och vispa i ett par minuter till.
Tillsätt ägget och vispa in det ordentligt i smeten. Gör sen samma sak med yoghurten.
Blanda vetemjöl, mandelmjöl, bikarbonat och vaniljsocker i en bunke och vänd ner det i smeten, som kommer att vara en ganska fast smet.
Bred ut hälften av smeten i formen, och strö över hälften av körsbären. Bred sedan ut resten av smeten ovanpå och tryck ner resten av körsbären i smeten.
Grädda i ca 20-25 minuter till kakan fått en gyllenbrun färg.
Låt kakan svalna helt i formen och lägg sedan upp den på ett fat.
Tiramisufrosting
Häll allt i en bunke och vispa med elvisp tills du har en krämig och följsam frosting.
Häll den på en spritspåse med en öppen stjärntyll (jag använde Witlon 8B) och spritsa bollar i ringar ovanpå kakan.
Pudra över kakao med hjälp av en te-sil och lägg sedan ut fler körsbär för dekoration.