”Deviled Eggs” ägghalvor
”Deviled Eggs” ägghalvor
9 ingredienser
ca 10 min
Kryddiga ägghalvor där äggulan spetsas med tabasco och paprikapulver. En smårätt som passar på buffé.
Se Lisa Lemke laga receptet

Ingredienser
- 8 ägg, hårdkokta och kalla
- 1,5 msk majonnäs
- 2 msk crème fraîche
- 1 msk dijonsenap
- ca 0,5 tsk starkt paprikapulver
- tabasco efter tyckte och smak
- salt
- svartpeppar
- 0,5 ask krasse
Gör så här
- Skala hårdkokta ägg, dela dem på hälften och ta ut äggulorna.
- Mosa äggulorna grovt med en gaffel. Tillsätt resten av ingredienserna och smaka av med salt, svartpeppar och tabasco.
- Fyll hålrummet i äggvitorna med röran, toppa ägghalvorna med grovhackad krasse.