Ginger Fudge Sundae med Nonstop-strössel

Ginger Fudge Sundae med Nonstop-strössel
Foto: TV4
Leila Lindholm
Leila Lindholm

Ginger Fudge Sundae med Nonstop-strössel

9 ingredienser

Vaniljglass med chokladfudge och nonstops är en söt och god dessert. Passar såväl barn som vuxna.

För en extra kitchig dessert, garnera med ett neonrosa cocktailbär...

Ingredienser

Håll skärmen tänd
portioner
  • 0,5 l vaniljglass

Fudge:

  • 0,5 dl mjölk
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 0,5 dl farinsocker
  • 0,5 tsk malen ingefära
  • 0,5 msk smör
  • 75 g mjölkchoklad

Nonstopströssel:

  • 0,5 dl Nonstop
  • 0,5 dl salta cashewnötter

Gör så här

Håll skärmen tänd
  1. Fudge:
  2. Koka mjölk, vispgrädde, farinsocker och ingefära i cirka 2 minuter.
  3. Låt svalna lite och rör sedan i smör och choklad.
  4. Non stop-strössel:
  5. Hacka och blanda Non stop och cashews.
  6. Skopa upp glassen i ett coupeglas, häll över varm fudgesås och strö över strössel.