Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Chokladmousse med After Eight
Chokladmousse med After Eight
29
Spara
Av:
Leila Lindholm
Från:
Nyhetsmorgon
7
ingredienser
Ingredienser
200 g mörk choklad 70 % (hög kvalitet)
2 äggulor
2 msk strösocker
1 msk kaffe, kallt
2 dl vispgrädde
1 dl crème fraîche
200 g after eight
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Hacka och smält chokladen i vattenbad eller i micro.
Vispa äggulor och socker poröst och blanda i kaffe.
Vispa grädde och crème fraiche till en lös och fluffig konsistens.
Blanda ner chokladen i äggsmeten och vänd i grädden, lite i taget.
Blanda ner grovt hackad After Eight och spara lite till garnering.
Fyll chokladmoussen i portionskoppar och toppa med bitar av After Eight.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut