Gösfilé ala Åsundsholm
Gösfilé ala Åsundsholm
12 ingredienser
Ingredienser
- 700 g gösfilé
- 100 g ströbröd och mjöl
- smör
- 200 g små och delade champinjon
- 1 fänkål, tunt skivad
- 1 schalottenlök, tunt skivad
- 2 dl vispgrädde
- 1 dl mjölk
- 1 dl lättyoghurt
- 0,5 msk dijonsenap
- 0,5 msk honung
- 0,5 citron, pressad
Gör så här
- Vänd fisken i mjöl och ströbrödsblandningen och stek i smör tills den är gyllene.
- Ta upp fisken och stek sedan fänkål, svamp och lök. Tillsätt honung, citron och dijonsenap och blanda noga i pannan. Häll i grädde och yoghurt och koka upp. Smaka av med salt och peppar och servera med fisken och nykokt färskpotatis eller pressad potatis.