Banka ut kotletterna så att de är ca 3-5 mm tjocka.
Panera kotletterna i mjöl, ägg och panko. Ställ åt sidan.
Vispat smör
Bryn smöret gyllenbrunt och låt sedan svalna.
Tillsätt lök, vitlök, jalapeño och gräslök i smöret. Smaka upp med lime, tabasco, salt och peppar. Vispa smöret i ett isbad eller väldigt kallt vatten. När det börjar stelna så ställ smöret åt sidan.
Vinägrett
Mät upp vinäger, limejuice, honung, dijonsenap och ingefära i ett högt glas.
Mixa försiktigt i rapsoljan med en stavmixer. Smaka upp med salt och peppar.
Schnitzel forts.
Värm en stekpanna med rapsolja, ca 2-3 cm.
Stek schnitzlarna gyllenbruna och låt sedan torka på en bit papper. Salta och peppra.
Servering
Vänd upp salladen med 4 matskedar av vinägretten, spara resten i kylen.
Servera schnitzeln med det vispade smöret och salladen.