Kycklingleverpanna

Kycklingleverpanna
Foto: TV4

Kycklinglever finns i frysdisken. Tina den bara så mycket att det går att skilja bitarna från varandra. Då behåller de saftigheten bäst vid stekning.

26 januari 2009
4

Du behöver

  • 300 g fryst kycklinglever
  • 2 st gula lökar, hackade
  • 300 g champinjoner, skivade
  • 1 tsk mejram
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 dl kaffegrädde
  • salt och peppar
  • kokt ris
  • persilja

Gör så här

  1. Dela den halvtinade kycklinglevern i stora bitar.
  2. Fräs lök och svamp tills svampen tar färg.
  3. Fräs levern, krydda. Rör ned tomatpuré och späd med grädde.
  4. Tillsätt svampröran, låt småkoka 15 min. Slå röran över ris och servera.
Kommentera receptet

Fler goda recept