Kycklingfilé i ädelostsås och tagliatelle

Kycklingfilé i ädelostsås och tagliatelle
Foto: TV4

Krämigt, gott och uppskattat. Detta är mat som alla gillar och passar utmärkt när man är både barn och vuxna kring bordet.

26 januari 2009
4

Du behöver

  • 4 kycklingfiléer
  • 2 dl vispgrädde
  • 2,5 dl crème fraiche
  • 1 dl ädelost (typ gräddädel)
  • grönsaker och färsk basilika
  • tagliatelle
  • smör, salt och peppar

Gör så här

  1. Stek kycklingfiléerna hela i smör. När de är färdiga, ta upp dem och smält ädelosten i grytan.
  2. När osten är smält häll i grädde + crème fraiche. Smaka av såsen med salt, peppar och finhackad basilika.
  3. Servera med nykokt pasta och grönsaker.
Visa mer
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Grytor från kända varumärken

Grytor från kända varumärken Se fler

Fler goda recept