Krustader med rensteksröra

koket.se
Krustader med rensteksröra
Nazuk Turdieva
Nazuk Turdieva

Krustader med rensteksröra

11 ingredienser

10 m

De här krispiga krustaderna med krämig renröra kan bli ett gott inslag på påskbordet.

Se Nazuk Turdieva laga receptet

logo

Ingredienser

portioner4 - 6
  • 150 g rökt renstek (rökt nötrulle eller hamburgerkött)
  • 3 saltgurkor
  • 1,5 msk färsk pepparrot, riven
  • 1,5 msk crème fraîche
  • 1,5 msk majonnäs
  • 2 msk persilja, hackad
  • 0,5 rödlök
  • salt
  • svartpeppar

Servering

  • krasse
  • krustader

Gör så här

  1. Skär rensteken och saltgurkan smått samt finhacka löken.
  2. Blanda renstek, gurka och lök med övriga ingredienser.
  3. Smaka av med salt och peppar.

Servering

  1. Lägg ca 1 tesked röra i varje krustad och toppa med krasse.