• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Krämig kycklinggryta med ravioli

Krämig kycklinggryta med ravioli

4 steg att laga

13 ingredienser

25 m

Snabbt, enkelt och helt otroligt gott! Ravioli tillsammans med den här krämiga kycklinggrytan passar perfekt till både vardags och helg. Blir det någonting över så blir det även en perfekt matlåda till dagen efter.

Rana Ravioli 4 ostar

Testa Rana ravioli till middag ikväll!

Snabbt, enkelt och supergott med färsk pasta från Giovanni Rana.

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 2 förp Rana Ravioli 4 ostar
  • 500 g kyckling, skivad i strimlor
  • smör, till stekning
  • 1 gul lök, hackad
  • 2 klyfta vitlök, hackad
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 msk kycklingfond
  • 100 g körsbärstomater, delade
  • soltorkade tomater
  • 1 dl bladspenat
  • basilika
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Stek kyckling i smör i en stekpanna på medelvärme. Låt kycklingen få fin färg, salta och peppra.
  2. Tillsätt den hackade löken och vitlöken och låt steka i ett par minuter. Häll i crème fraiche och kycklingfond. Tillsätt sedan körsbärstomater och soltorkade tomater.
  3. Koka raviolin enligt anvisningarna på förpackningen.
  4. Lägg i en näve spenat i kycklinggrytan. Servera tillsammans med raviolin. Garnera med lite färsk basilika och avnjut med en gång.
TIPS!
läs mer
Rana fettuccine med lax och citronsås

Tips från Giovanni Rana!

Läs mer