En lättlagad gryta med kyckling och grönsaker i en krämig sås på vitt vin, grädde, créme fraiche och smaksättare som dijon och dragon. Servera den goda grytan till nykokt ris och njut!
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, salta och peppra runt om.
Stek kycklingen i smör i en stekpanna till fin färg. Lägg över på ett fat.
Skala, halvera och skär löken halvmånar. Dela, kärna ur och skär paprikan i grova bitar. Skär broccolin i små buketter. Skala och finhacka vitlöken.
Börja med att fräsa den gula löken i smör i en gryta så att den blir lite mjuk. Tillsätt paprika, broccoli och vitlök, stek ytterligare några minuter.
Tillsätt kycklingen i grytan med grönsakerna. Häll på vitt vin och låt det koka upp. Gå sedan i med crème fraiche, vispgrädde, kycklingfond, dijonsenap, torkad dragon och färsk finhackad dragon. Låt puttra till en krämig gryta och kycklingen är tillagad rakt igenom.