Krämig fläskfilégryta med svamp och soltorkade tomater
Krämig fläskfilégryta med svamp och soltorkade tomater
11 ingredienser
30 m
Vi rekommenderar att du köper hem alla ingredienserna till den här grytan och lagar den redan ikväll! En riktig familjefavorit, som går snabbt och enkelt att laga. Mums!
Ingredienser
- 500 g fläskfilé
- 1 förp Rana Gnocchipops tomat och mozzarella
- smör, att steka i
- 1 gul lök, skivad
- 200 g champinjoner, skivade
- 8 soltorkade tomater, hackad
- 3 dl vispgrädde
- 1 dl hönsbuljong
- salt
- peppar
- färsk basilika
Gör så här
- Skär fläskfilén i medaljonger som är ca 1 cm tjocka. Bryn i smör i en stekpanna på medelvärme tills de har fått fin färg. Salta och peppra. Lägg upp på en tallrik.
- Stek den strimlade löken och svampen i stekpannan tills det mjuknat och fått fin färg. Tillsätt de soltorkade tomaterna och låt steka i ca 2 minuter.
- Tillsätt grädde och hönsbuljong och låt koka upp. Salta och peppra efter smak.
- Tillaga gnocchipops enligt anvisningar på förpackningen.
- Ta i fläskfilébitarna i grytan och låt koka på låg värme tillsammans.
- Strö över färsk basilika och servera tillsammans med gnocchipops.