Korv- och potatissallad

Korv- och potatissallad
Foto: TV4

Genom att koka potatisen med skalet på behåller den mer näring. Välj korv till salladen efter egen smak; mild eller stark. T.ex. prinskorv eller pepperoni.

26 januari 2009
4

Du behöver

  • 1 kg potatis
  • 1,5 dl torrt vitt vin
  • ca 300 g korv
  • 2 msk hackad gräslök
  • Dressing:
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk vinäger
  • salt och svartpeppar
  • 1 tsk ljus dijonsenap
  • olja att steka i

Gör så här

  1. Koka potatisen med skalet på. Skala den nykokta potatisen, dela den i klyftor och lägg i en skål. Slå på vinet och låt det dra under lock.
  2. Stek korven och blanda ner tillsammans med gräslök.
  3. Blanda dressingen och slå över.
Kommentera receptet

Fler goda recept