Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs salladslöken försiktigt (spara en handfull till garnering). Fräs även morot och vitlök i 5 minuter tills de är mjuka.
Tillsätt nötfärsen och öka värmen så att den får färg.
Tillsätt socker, soja, sesamolja, risvinäger, gochujang och en skvätt vatten. Låt bubbla försiktigt i 20 minuter, tillsätt lite mer vatten om det börjar bli torrt.
Inlagda chiligurka
Lägg under tiden gurkan och chilin i en skål.
Häll vinäger och vatten i en liten kastrull tillsammans med stjärnanis och socker. Värm tills sockret har löst sig.
Häll sedan den varma vätskan över gurkan och chilin och ställ åt sidan i minst 10 minuter.
Hamburgerdressing
Blanda gochujang och majonnäs.
Servering
Bred ut hamburgerdressingen på de rostade briochebröden och fyll med färsen. Strö över resten av vårlöken och toppa med inlagd gurka och rostade sesamfrön. Servera!