Koreansk kimchi dog

Koreansk kimchi dog

1

4 steg att laga

11 ingredienser

20 m

Korv med bröd men med koreanska smaker och härliga såser. En riktig höjdare!

korvbrodsbagarn_potato_hot_dog

Testa Korvbrödsbagarns produkter!

Snabbt, enkelt och supergott med Potato hot dog bun från Korvbrödsbagarn.

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 4 Potato hot dog bun
  • 4 korvar (chili och ramslökskorv eller t.ex. kabanoss och chorizo)
  • 160 g kimchi (finns att köpa färdig)

Kickin’ ketchup

  • 2 msk ketchup
  • 3 tsk sriracha
  • 1 tsk färsk ingefära, eller syltad, finhackad

Kickin’ mustard

  • 2 msk senap (amerikansk)
  • 1 msk kickin’ ketchup
  • 1 tsk malen ingefära, färsk och finhackad
  • 1 tsk sriracha
  • 1 tsk risvinäger (kan ersättas med vitvinsvinäger)

Topping

  • färsk koriander

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till kickin’ ketchup och kickin’ mustard till två härliga såser och låt stå en stund.
  2. Grilla eller stek korvarna.
  3. Rosta bröden.
  4. Lägg korven i brödet och toppa med kimchi, som är lika god varm som kall. Ringla över kickin’ ketchup och mustard. Strössla över rikligt med färsk koriander. Servera direkt!
TIPS!
läs mer
umami burger korvbrödsbagaren

Tips från Korvbrödsbagarn!

Se fler härliga recept

Läs mer