Hallonpyramid med en hägring av grädde, honung och nötter

koket.se
Hallonpyramid med en hägring av grädde, honung och nötter
Foto: TV4

Hallonpyramid med en hägring av grädde, honung och nötter

Av: Gunhild Carling

Från: Klockan nio hos stjärnorna

5 ingredienser

10 min

Fräsch dessert med färska bär, vispad grädde, honung och blandade nötter.

Receptet är från tv-programmet Klockan nio hos stjärnorna och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Se Gunhild Carling laga receptet

logo

Ingredienser

portioner
  • färska bär, (exempelvis hallon, jordgubbar och blåbär)
  • vispgrädde
  • blandade nötter
  • honung
  • färsk citronmeliss

Gör så här

  1. Skölj bären och lägg upp på ett vackert våningsfat. Dekorera med citronmeliss. Häll upp vispgrädden (ovispad) i en kanna vid sidan om. Duka fram nötter och honung som gästerna själva kan välja att ta av efter tycke. Servera med punsch och kaffe.