Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Omelett med fetaost, squash och lök
Omelett med fetaost, squash och lök
Betyg: 2.2 av 5 (5 röster)
5
Spara
Av:
Klas Lindberg
Från:
Nyhetsmorgon
11
ingredienser
Brunch
Ingredienser
portioner
300 g fetaost
3 rödlökar, grovt delade
2 zucchini, grovt delade
6 ägg
2 dl vatten
salt
sallad, grovt riven
färska örter
gårdagens kycklinglår, plockade i bitar
balsamvinäger
olivolja
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Fräs lök och zucchini i olja med salt och peppar. Smula ner fetaosten.
Vispa ihop ägg, vatten och salt. Häll över grönsakerna och stek på ganska låg värme i ca 10 min. Kör ev sista stunden i ugn.
Plocka ut gårdagens kycklingrester ur kylen och blanda kycklingkött med balsamicovinäger, olja, salt och peppar. Vänd ner salladen och din favoritört.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut