Krossa digestivekexen i småsmulor. Blanda ned sockret. Smält smöret. Blanda ihop till smulig deg som du trycker ut i en stor form eller i portionsformar. Se till att degen går upp på sidorna av formen/formarna. Förgrädda i 8 minuter. Ta ut och låt svalna.
Sänk värmen i ugnen till 170 grader (varmluft). Pressa limefrukterna och riv ned skalet i fruktjuicen. Blanda med den kondenserade mjölken och vaniljsockret i en bunke. Vänd ner äggulorna och äggen och rör försiktigt ihop med en slickepott.
Låt stå och dra minst 15 minuter, och pressa sedan genom en sil så att skalresterna rensas bort.
Fyll formen/formarna med fyllningen. Grädda mitt i ugnen i 10 minuter. Passa noga så att fyllningen precis stelnat men inte spricker.
Låt pajen/pajerna svalna. Strax innan serveringen pudrar du över lite florsocker. Arrangera snyggt med hallon, blåbär och (mini)maränger på själva pajen eller vid sidan på tallriken. Lägg på en kvist med citronmeliss. Servera med lättvispad grädde.