Koka upp mjölk, vatten, smör och socker. Tillsätt vetemjölet och stek i 1 minut under omrörning, tills degen går ihop. Låt svalna tills den är ca fingervarm.
Tillsätt sedan bakpulver och ett ägg åt gången äg. Vispa ihop till en slät smet.
Bottna 2 tårtformar med bakplåtspapper, fördela smeten i formarna och släta ut smeten med hjälp av en blöt sked. Baka i ugnen i ca 30-40 minuter, tills degen har rest sig och fått fin gyllene färg.
Låt kakorna svalna.
Fyllning Blanda ihop alla ingredienser utom smöret. Koka upp under omrörning till krämen blir riktigt tjock, ca 5 minuter.
Lägg över krämen i en skål, plasta och ställ åt sidan och låt svalna tills den är lite varmare än fingervarm.
Mixa ner smöret i krämen med hjälp av en stavmixer. Kyl ner.
Montering Lyft ut ena kakan ur formen, detta blir toppen. Smeta ut fyllningen på andra kakan och lägg på toppen, med den platta sidan neråt.
Ställ in i kyl i minst 1 timme. Ta bort kanterna från tårtformen, ställ den försiktigt på önskat serveringsfat och pudra över florsocker.