I en skål, vispa äggulor poröst tillsammans med honung, socker och saffran.
I en annan skål, vispa grädden tills den har lite fastare konsistens än filmjölk. Rör ner äggblandningen i grädden med en slickepott och pressa i citronen. Det är viktigt att du smakar på citronen och bedömer hur mycket vätska den innehåller då detta kan variera rejält från citron till citron.
Lägg plastfolie i fyra små glas och häll därefter i blandningen. Ställ in i frysen och låt stå i minst 2,5 timmar innan servering - gärna över natten.
Flarn
Värm ugnen till 175 grader..
Vispa ihop alla ingredienser i en skål. Fyll smeten i en spritspåse.
Spritsa längder på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Se till att ha några cm avstånd mellan varje längd.
Grädda i 7-10 min eller tills flarnen fått en gyllenbrun yta. Ta ut ur ugnen och låt svalna. Bryt sedan i lagom stora bitar.
Bärkross
Krossa hallon och björnbär med 1 msk florsocker. Servera parfait toppat med de syrliga bären och stick ned ett flarn. Garnera med citronmeliss.