Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Kurser
Sök
visa meny för konto
Griljering av julskinka
Griljering av julskinka
0
Spara
Av:
Karin Chädström
Från:
Nyhetsmorgon
6
ingredienser
Griljera den julskinka själv!
Brunch
Ingredienser
1 kokt skinka (eller ugnsbakad, 3-4 kg)
Griljering:
4 msk siktat ströbröd
1 msk senapspulver
3 msk strösocker
1 ägg, uppvispat
matolja, lite
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Sätt ugnen på 300 grader.
Skär loss svålen på skinkan och lägg sedan skinkan i en långpanna.
Blanda ströbröd, senapspulver och socker. Pensla skinkan med ägget och strö på senapsblandningen.
Slå lite matolja i långpannan och griljera skinkan i 5-10 min tills den får fin färg.
Ös under tiden med oljan.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut