Mät upp alla ingredienser i en kastrull. Vispa runt och koka upp blandningen.
Sila blandningen och låt svalna i kylen.
Blanda sedan ihop gelén till en kräm och lägg i spritspåse.
Citron- och yuzucreme
Koka upp citronjuice och yuzu med vatten och hälften av sockret, låt koka och vispa ca 8-10 min.
Tillsätt sedan agar och socker, vispa och koka i ca 3-5 min.
Häll upp i en metallbehållare och låt svalna i kyl.
Mixa och lägg i spritspåse.
Pannkakssmet
Rör ihop mjöl och ägg till en smet.
Häll i lite mjölk och äppelmust i taget.
Tillsätt slutligen salt och vaniljpulver.
Toast
Doppa skivorna i pannkakssmeten ganska länge så att brödet drar åt sig smeten.
Stek sedan brödet gyllene i smör.
Strössla rörsocker på brödet och bränn av försiktigt med en brännare tills sockret smälter. Alternativt stek brödet i socker om du inte har en brännare.
Dela brödet på mitten.
Servera med citron- och yuzicremen och grapefruktsgéle.