Om du är sugen på smaken av en nygräddad kanelbulle men inte har energi eller tid till att knåda deg och jäsa så är det här recept för dig - en snabb och busenkel kanelbullekaka med krämig frosting.
Sätt ugnen på 175 grader (över- och undervärme) och täck din form med bakplåtspapper.
Börja med att göra sockerkakssmeten. Smält smöret på medelvärme i en kastrull. Rör ner mjölken och ställ kastrullen åt sidan.
Vispa ägg och strösocker riktigt vitt och pösigt med elvisp i en bunke. Tillsätt de torra ingredienserna och vänd försiktigt samman till en jämn smet med slickepott.
Tillsätt smörmjölken och vänd försiktigt ihop till en jämn smet.
Blanda ihop alla ingredienserna till fyllningen i en skål.
Börja med att hälla hälften av sockerkakssmeten i formen. Strö på fyllningen på smeten, täck med resten av smeten.
Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 20 minuter eller tills den är helt genomgräddad. Låt svalna innan du toppar med frosting.
Smält smöret på medelvärme i en kastrull. Låt svalna.
Vispa ihop färskost, florsocker och vaniljsocker till en jämn och lös smet med hjälp av en elvisp i en bunke.
Tillsätt det smälta smöret, lite i taget, samtidigt som du fortsätter vispa med elvispen hela tiden. Sakta med säkert kommer du att märka att frostingen blir tjockare.
Toppa din kanelbullekaka med frostingen, garnera med malen kanel. Servera och njut!