Kall bea

NYHET
Kall bea
Foto: Anna Johansson

Kall bea

Av: Anna Johansson

Från: Nyhetsmorgon

6 ingredienser

10 min

En krämig och god bea gör sig riktigt bra till en mängd olika rätter! Den här kalla versionen passar perfekt att trolla fram till sommarens alla tillställningar.

Ny kokbok: Rot till stjälk
Rot till stjälk omslag

Ny kokbok: Rot till stjälk

Receptet kommer ur Anna Johanssons kokbok "Rot till stjälk"

Läs mer

Ingredienser

portioner sats
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 2 msk färsk dragon, hackad (eller 2 tsk torkad)
  • 1,5 dl lätt crème fraiche
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Finhacka schalottenlök samt dragon och blanda med övriga ingredienser.
  2. Ställ sedan såsen kallt fram till servering.